ronfritsma_balkon2

Wie is …

Mr. R. (Ron) Fritsma
Geboren te Zwolle en woonachtig in Almelo met Nederland als werkterrein. Ik studeerde fiscaal recht aan de universiteit Groningen (afgestudeerd februari 1987).

Ik ben sinds 1989 onafgebroken werkzaam als belastingadviseur voor gerenommeerde partijen in het MKB, sinds 2013 als eigenaar van de praktijk. Per 2022 wordt de praktijk gevoerd onder de naam Fritsma, Fiscaal Jurist resp. Fritsma, Tax & Legal.


Quote:

Mijn werkwijze laat zich het beste omschrijven als direct,  betrokken en, als het even kan,  informeel. Het bedrijfslogo geeft deze kwaliteiten ook heel mooi weer.
Een hands-on benadering met korte lijnen, zonder onnodige ballast.  Over fiscale problematiek wordt op begrijpelijke wijze gecommuniceerd.  Er wordt gedacht in oplossingen, en altijd in het belang van de klant. Daar gaat het tenslotte om. Ik zie mijzelf als allround adviseur, sparringpartner voor mede-ondernemers en als specialist op het terrein van bedrijfsopvolgingen binnen het familiebedrijf.
(dhr. Ron Fritsma)


Quote:

“ik ken Ron als een prettige betrouwbare meedenkende professional. Hij heeft jarenlange ervaring als fiscalist en is goed op de hoogte van wat er speelt op zijn vakgebied. Ik kan hem van harte aanbevelen”.
(Mevr. Roelien Oosterveld van  Roos Administratieve Dienstverlening)


Quote:

“Ik heb Ron leren kennen als een gedegen senior fiscalist, in staat om complexe fiscaal-juridische zaken op een goede wijze te ontleden en de ondernemer te adviseren en daardoor de juiste stappen te nemen. Daarnaast is hij een prettige gesprekspartner die in staat is goed naar de klant te luisteren en diens wensen boven water te krijgen”
(Dhr. A. Havekes AA, vennoot Aarnink accountants&adviseurs)